Нова Броудкастинг Груп , разположен на площ от почти 17 000 

...
Нова Броудкастинг Груп , разположен на площ от почти 17 000 
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп с нова сграда и свръхмодерен студиен комплекс

Нова Броудкастинг Груп, ситуиран на повърхност от съвсем 17 000  кв. м. Сградата е със запаметяваща се архитектура, основана особено за производството на телевизионна и радиопродукция с най-високо качество. Всички медии от портфолиото на компанията към този момент се обитават във впечатляващия мегакомплекс.

Това е първата и единствена по рода си независима постройка за електронни медии от ново потомство в България. Пет телевизионни студиа, четири радио студиа, просторни апаратни, монтажни и напълно нов нюзрум, основан по международните медийни стандарти, обезпечават първокласно медийно преживяване, отговарящо на лидерската позиция на компанията и упованията на аудиторията. 

„ Благодаря на всички сътрудници, с които работихме по тази огромна промяна. В новата постройка обединихме всички медии - малките екрани, цифрови платформи, радиа, вестници. Инвестиция с подобен размер удостоверява сериозния ангажимент на Юнайтед Груп в България. Капацитетът на новия студиен комплекс няма аналог на българския медиен пазар и разкрива големи благоприятни условия пред всички нас. Това ни разрешава да бъдем още по-креативни и да сътворяваме въздействащо наличие с най-модерните технологии. Движещата ни мощ е постоянно да предлагаме висок стандарт и да даваме повече на българската публика “, разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.
 Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп
Новините, настоящите и спортни излъчвания на NOVA и NOVA NEWS ще се излъчват от свръхмодерни студия, които дават отговор на актуалните условия за телевизионна публицистика. Те се отличават с неповторим дизайн и високотехнологични благоприятни условия.

Реализираните пространства са с обща повърхност от 1 700 кв. м и основават чувството за интегрирана медийна среда, с помощта на над 15 видеостени и над 20 студийни камери от най-голям клас Компанията разполага и със студио от 1 000 кв. м за реализирането на други вътрешни продукции с съвършено качество.

Проектът е емблематичен за медийната група и дава пространство за креативна работа от ново потомство. Още при влизане в комплекса, мултифункционален екран с внушителни размери  (130 кв. м.) обезпечава интерактивно прекарване.  През декември предходната година новата постройка на компанията бе оповестена за бизнес постройка за 2022 година. Най-високото отличие в категория „ Корпоративни здания “ бе връчено по време на церемонията на годишния народен конкурс „ Сграда на годината “.

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, уеб страници, цифрови платформи и печатни медии. NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията, а авторските уеб продукции и видео планове допълват богатото портфолио на групата. Зад посланието “Довери се на опита ” стоят одобрени публицисти с задачата да осведомят обективно. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA EXTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР